nova suradnja

Leonardo kao serijski ubojica u novom filmu Scorsesea

Leonardo DiCaprio i Martin Scorsese
Foto: A3912/DPA/PIXSELL
11.08.2015.
u 14:35

Martin Scorsese ne može bez Leonarda DiCaprija pa će tako ostvariti i šestu filmsku suradnju

Adaptaciju romana 'Vrag u bijelom gradu', režirati će Martin Scorsese, a glavnu ulogu serijskog ubojice tumačiti će Leonardo DiCaprio .

Paramount je već dva puta odustao od ovog projekta, dok se konačno nisu dogovorili, a scenarij će napisati Billy Ray. Knjiga Erika Larsona bazirana je na istinitim događajima, što je zainteresiralo mnoge, a Leo je svoja prava otkupio još 2010. te već 5 godina čeka na realizaciju projekta.

DiCaprio će u filmu utjeloviti doktora H. H. Holmesa, sociopata i serijskog ubojicu iz 19. stoljeća, za koje se vjeruje da je ubio oko 200 ljudi. Svoje žrtve, uglavnom mlade solo djevojke, šarmira, dovodi u hotel te ubija kako bi prodao njihove organe za medicinska istraživanja. U svom 'dvorcu ubojstva', Holmes ima plinsku komoru, krematorij te stol za seciranje.

Leo i Scorsese surađivali su već pet puta, nakon 'Gangs Of New York', 'The Aviator', 'The Departed', 'Shutter Island' i 'The Wolf of Wall Street'. U svim filmovima, Leo je odigrao fantastične uloge, a možda mu baš ova uloga konačno donese zasluženi zlatni kipić u ruke.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije