djevojka ili prijateljica?

Leonardo DiCaprio je pronašao novu Viktorijinu seksi anđelicu

Leonardo DiCaprio
09.07.2016.
u 20:39

Oskarovac Leonardo DiCaprio oporavlja se od veze s manekenkom Roxy Horner, još jednom plavušom

Glumčevi prijatelji kažu kako se Leonardo DiCaprio (41) posljednjih nekoliko mjeseci intenzivno druži s manekenkom i Viktorijinom anđelicom Ninom Agdal (24). Veza navodno nije ozbiljna.

- Zajedno izlaze, ali Leo još nije spreman za novu vezu - kažu njegovi prijatelji. 

Oskarovac se oporavlja od veze s manekenkom Roxy Horner (25), još jednom plavušom. S Britankom je bio u vezi nekoliko mjeseci, ali presudila je razdvojenost. Leonardo je poznat po specifičnom ukusu i najčešće završi u vezi s visokom manekenkom plave kose, piše 24sata.hr.

Podsjetimo, američki savezni sudac nedavno je naredio da DiCaprio mora doći na sud i svjedočiti u procesu u kojem Andrew Greene tuži autore filma ‘Vuk s Wall Streeta’. Naime, nekadašnji suradnik Jordana Belforta, prema čijoj biografiji je sniman hit Martina Scorsesea, tužio je autore filma da su mu uništiti reputaciju. Traži od njih više od 50 milijuna dolara. Iako se njegovo ime ne spominje nigdje u filmu, tvrdi da je lik Nickyja “Rugrat” Koskoffa napravljen prema njemu.

Greene je inzistirao da DiCaprio, koji je glumio Belforta dođe na sud. Želi dokazati da je u razgovorima sa scenaristom čuo da je upravo Koskoff osmišljen po njemu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije