obožAVA ih

Khloe je prekinula s dečkom i otkrila: 'Gledam puno pornića'

Khloe Kardashian
Instagram/Khloe Kardashian
04.03.2016.
u 07:50

Khloe Kardashian (31) je u svom showu 'Kocktails with Khloe' progovorila o svojim vezama, seks snimci svoje sestre i pornografiji.

Jedna od gošća bila joj je Lisa Rinna iz realityja 'The Real Housewives Of Beverly Hills' koja je komentirala kako više voli realityje koje zaista izgledaju 'stvarno'.

- Ja volim gledati porniće, obožavam ih - dodala je Kardashianka.

Rinna je Khloe također pitala smatra li da je njena obitelj slavna samo zbog pornića njene sestre Kim, prenosi 24sata.hr

- Sada se snima 12. sezona našeg realityja, mislim da to puno govori o svemu. Kimin pornić bio je samo 'početna ozloglašenost' - kazala je Khloe koja je u emisiju ubacila i segment u kojem priča o glasinama o sebi.

- Da, prekinula sam s Jamesom Hardenom. Ne, neću se vratiti French Montani kako se piše. Da, nisam uopće htjela razvod od Lamara - izjavila je Khloe.

Kardashianka je sa svim svojim bivšima ostala u dobrim odnosima.

- Jednom kada dopustiš nekome da ti vidi vaginu, lijepo je ostati s njim u dobrim odnosima - objasnila je bivša supruga Lamara Odoma, kojem želi, kaže, da ponovno zavoli svoj život.

Jamesa Hardena ostavila je jer je on htio viđati druge žene, ali nije htio biti u 'otvorenoj vezi'.

Foto: Instagra
 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije