Mogla bih biti babica

Katy Perry sestri pomagala pri porođaju

Katy Perry
AdMedia/IPA/PIXSELL
13.09.2016.
u 20:45

Katy Perry (31) starijoj sestri Angeli Hudson (33) pomagala je pri porođaju. Nekoliko sati nakon što je asistirala u ulozi primalje, pjevačica je otišla u studio snimati nove pjesme.

- Imam svako pravo dodati si u životopis impresivnu činjenicu da mogu poroditi svaku ženu u njezinom dnevnom boravku. Ako mi propadne pjevačka karijera, znam čime ću se moći baviti - pohvalila se Perry na društvenoj mreži.

Ovo joj nije bio prvi put da je svjedočila rođenju. Babicu je 'glumila' i prije dvije godine kad je prvi put postala teta. Sestra Angela tad je u vlastitu domu organizirala porođaj u vodi, a Katy ju je cijelo vrijeme držala za ruku i bodrila je.

- Sve sam snimila mobitelom. Osjećala sam se kao ženska verzija redatelja i oskarovca Martina Scorseseja. Jedino mi je žao što sestra nikad nije pogledala snimku - izjavila je američka pjevačica. Ona još nema djece, ali sve češće razmišlja o majčinstvu.     

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije