pati

Kate Middleton: Posvetila sam se djeci i osjećam se usamljeno

YX
22.04.2017.
u 21:55

Supruga princa Williama (34) tvrdi da se osjeća izolirano, prenosi 24sata.hr

- Posvetila sam se našoj djeci, Georgeu i Charlotte, pa se često osjećam usamljeno. Mislim da većina majki prolazi takvu fazu - rekla je Kate Middleton (35).

Britain's Catherine the Duchess of Cambridge and Prince William attend the Six Nations Championship match between France and Wales at the Stade de France stadium in Saint-Denis near Paris | Autor: CHARLES PLATIAU/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELLfoto: CHARLES PLATIAU/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Dodala je kako vodi brigu da s mališanima otvoreno razgovara o njihovim problemima, za što njezin suprug nema dovoljno vremena jer je okupiran obavezama.

Za jedan britanski časopis Kate je objasnila s kakvim se problemima susrela u majčinstvu.

- Nameće nam se pritisak da budemo savršeni roditelji, i mi se pretvaramo da je sve savršeno. Nije dobro pričati o majčinstvu samo kao o predivnoj stvari, moramo pričati i o onoj drugoj strani majčinstva. To što ste potražili pomoć nije znak slabosti - rekla je Kate.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije