operirana u privatnoj bolnici

Kate Middleton morala na operaciju: 'Malo je vjerojatno da će se na dužnost vratiti prije Uskrsa'

Kate Middleton
Foto: Reuters/Pixsell
17.01.2024.
u 18:29

Princeza od Walesa je operirana u privatnoj bolnici u Londonu u utorak, priopćila je Kensingtonska palača. Dodali su kako je operacija bila uspješna te da će princeza ostati u bolnici na oporavku. Planirani boravak u bolnici je između 10 i 14 dana.

Princeza od Walesa i supruga princa Williama, Kate Middleton (42) morala je na operaciju abdomena, javlja BBC. Kate je operirana u privatnoj bolnici u Londonu u utorak, priopćila je Kensingtonska palača. Dodali su kako je operacija bila uspješna te da će princeza ostati u bolnici na oporavku. Planirani boravak u bolnici je između 10 i 14 dana nakon čega će nastaviti oporavak još dva do tri mjeseca kod kuće. Zbog ove operacije, princeza je morala otkazati sve nadolazeće obveze, zbog čega se ispričala.

- Na temelju trenutnih liječničkih savjeta, malo je vjerojatno da će se vratiti na dužnost prije Uskrsa - stoji u priopćenju Palače te dodaju da je operacija bila planirana. Osim toga, kazali su i da operacije ne uključuje karcinom, no nisu otkrivali više detalja. BBC ističe i da zbog duljine boravka u bolnici i izjave Palače se može zaključiti da je Kateino stanje ozbiljno. Osim toga, broj svojih obveza smanjit će i princ William, a tijekom princezina boravka u bolnici neće obavljati službene dužnosti.

U priopćenju je istaknuto i da je princeza svjesna interesa javnosti koji će izazvati njezina operacija, ali se nada da će javnost razumjeti da ona želi da sve bude što više normalno zbog njezine djece.

Inače, Kate i William su roditelji troje djece: sina Georgea (10), kćeri Charlotte (8) i sina Louisa (5), a o njihovom odgoju i izazovima roditeljstva progovorila je u jednom razgovoru koji je dio njene 'Shaping Us' kampanje. 

- Svaka obitelj je drukčija. Pritisci s kojima se suočavamo su drukčiji, pa mislim da je važno objasniti koliko je bitan odgoj u ranom djetinjstvu. Ovo nije zato da bismo dodali još pritisaka na obitelji - kazala je britanskom radijskom voditelju Romanu Kempu.  Kazala je kako roditelji trebaju podršku i da im ponovno prioriteti trebaju biti obitelj i dom i sve što je bitno za odgoj djece jer je teško. Pojasnila je kako na djecu utječe okolina u kojoj su odrasli te da će ima kada odrastu puno više od igračaka i darova značiti emotivna potpora.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije