Ispovijest Princeove bivše:

Kad nam je umro sin, to me slomilo

Mayte Garcia
09.05.2016.
u 18:25

Mayte Garcia (42), bivša Princeova supruga, održala je govor na dodjelama nagrada za samohrane majke u Los Angelesu, te se prisjetila bolnog perioda života kada je izgubila sina Gregoryja. 

- Uvijek sam sanjala o tome da budem majka. Zatrudnjela sam, ali nekoliko mjeseci nakon poroda izgubila sam svoje dijete, a ubrzo nakon toga i brak - ispričala je Garcia, koje je sudjelovala i u reality showu Hollywood Exes u kojem je otkrila mnoge detalje svog odnosa s Princeom, prenosi 24sata.hr

- Očito nije bilo moje vrijeme. Nakon toga, bila sam slomljena i izgubila sam nadu. Odrekla sam se sna o majčinstvu - kazala je Mayte.

 

No zbog sudjelovanja u realityju u kojem je spominjala svoju želju da bude majka i tragediju koja joj se dogodila, jedna žena joj se javila preko društvenih mreža te joj je ponudila vlastitu osmomjesečnu djevojčicu kojoj je tražila posvajatelje.

- To je bio znak od svemira. Pet godina kasnije, ona je moja najveće blago, ona je moj anđeo i moje sve - kazala je Garcia.

Nakon što je Gregory umro, Mayte je ponovno zatrudnjela no doživjela je spontani pobačaj. To je, kaže, dovelo do raspada njihova braka. 

Prince i Mayte bili su u braku od 1996. do 2000. godine. On joj je napisao pjesmu 'Most Beautiful Girl in The World', a upoznali su se kada je njoj bilo 16 godina.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije