rat

Johnny Depp prepravio je tetovažu posvećenu Amber

Johnny Depp
04.07.2016.
u 08:42

Zvijezda filmova 'Pirati s Kariba', Johnny Depp (53), otišao je tattoo majstoru da mu promijeni tetovažu na desnoj šaci koju je prije godinu dana posvetio svojoj uskoro bivšoj supruzi Amber Heard (30).

Zamijenio je dva slova, pa sad umjesto njezina nadimka 'Slim' (mršavica) piše 'Scum' (ološ). Prepravljenu tetovažu ponosno pokazuje prijateljima i obožavateljima.

To nije prvi put da mora mijenjati tetovažu. Istu je pogrešku Deep napravio 90-ih dok je bio u ljubavnoj vezi s kolegicom Winonom Ryder (44). Njoj u čast tetovirao je na ramenu posvetu 'Winona zauvijek'. Nakon što su raskinuli zaruke, 1993. godine, Johnny je tetovažu prepravio u 'Wino (alkoholičar) zauvijek'. Ryder mu to nije zamjerila. Nedavno ga je javno branila nakon Amberinih optužbi za fizičko zlostavljanje.

 

- On je stvarno dobar, pun je ljubavi i nikad me nije zlostavljao. Nisam bila tamo kad se to dogodilo i nikog ne nazivam lažljivim. Ja ga poznajem samo kao dobrog dečka koji je jako zaštitnički nastrojen prema ljudima koje voli - rekla je Winona.

Deppova uskoro bivša supruga Amber optužila ga je za fizičko zlostavljanje te je pokazala modrice od njegovih navodnih udaraca. Heard je papire za razvod predala nakon samo 15 mjeseci braka. Kao razlog je navela 'nepomirljive razlike', a prijatelji para tvrde da ju je Johnny pokušao ugušiti jastukom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije