ALKOHOLNO PIĆA 'DELOLA'

Jennifer Lopez pozirala s čašom pića, pa ju pratitelji kritizirali: 'Ne piješ više?'

Jennifer Lopez
Instagram
14.06.2023.
u 08:40

Lopez se pohvalila kako uživa pijući brend svog alkoholnog pića 'Delola'. Jen je kreirala piće koja ima malo kalorija i mali postotak alkohola, a radi se o mješavini votke, tekile i likera amara s raznim okusima.

Glazbenica i glumica Jennifer Lopez (53) na društvenim mrežama pozirala je u crvenoj haljini kojom je s dubokim prorezom otkrila duge noge. Američka glumica i pjevačica pokazala je i gola ramena, a svemu je dodala crvene potpetice, kosu je podignula u punđu, dok su dva pramena nježno padala naprijed.

Pohvalila se i kako uživa pijući brend svog alkoholnog pića 'Delola'. Jen je kreirala piće koja ima malo kalorija i mali postotak alkohola, a radi se o mješavini votke, tekile i likera amara s raznim okusima. Njen pothvat iznenadio je obožavatelje pa su je na novoj objavi kritizirali. 

- Pa Jen što nisi rekla da ne piješ alkohol više? - pitao se jedan od fanova, dok su drugi hvalili njenu figuru.

- Prekrasna; Kakve noge; Najljepša žena na svijetu - pisali su.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

Inače, dok Jen niže poslovne uspjehe, njezin bivši zaručnik, bivši igrač bejzbola Alex Rodriguez otkrio je kako svoj godišnji odmor provodi na našoj obali, točnije u Splitu. Alex je na svojem Instagram profilu objavio snimku drona njegova jahte koja je usidrena u Jadranu. 

- Odmor – napisao je u opisu.

Alex i Jennifer bili su zajedno od 2017. godine, a 2019. godine Rodriguez je zaprosio pjevačicu. To je učinio vrijednim prstenom kojeg je pjevačica prestala nositi 2021. godine što je pokrenulo glasine o prekidu. Nakon toga, pjevačica je obnovila svoju ljubav s glumcem Benom Affleckom.  Par je obnovio svoju romansu nakon gotovo 20 godina, a izrekli su i sudbonosno 'da'. Ben se ne voli pokazivati na javnim događanjima, tako da glumica nije objavila fotografiju s njim s ovog događaja. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije