OBITELJ NA LJETOVANJU

Ivan Rakitić i supruga podijelili fotke s obiteljskog odmora, Raquel pokazala i prelijepu sestru

Ivan Rakitić i Raquel
Instagram
27.06.2023.
u 18:17

Raquel i Irene su jako bliske, skupa vježbaju i putuju, a nerijetko dijele i zajedničke fotke

Nogometaš Ivan Rakitić i njegova lijepa supruga Raquel Mauri podijelili su nekoliko fotografija na Instagramu s ljetovanja na koje su se uputili s obitelji. Sa svojim kćerima Altheom (9) i Adarom (6) su gledali dupine, a na jahti im se pridružila i Raquelina sestra Irene

"Uživamo u čudima prirode", napisali su njih dvoje u opisu objave.

 

 

Inače, Raquel i Irene su jako bliske, skupa vježbaju i putuju, a nerijetko dijele i zajedničke fotke. Jednu od njih je Raquel podijelila i kada je svojim pratiteljima otkrila da će postati teta. Tada su sestre zajedno pozirale u Sevilli, a na njima je ponosna Raquel svojoj sestri držala ruku na trbuhu te tako pokazala da je u drugom stanju. Dodajmo da je Irene je domaćoj javnosti bila nepoznata do 2018. godine, kada je bila u Zagrebu sa sestrom na proslavi srebra koje su vatreni osvojili na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Raquelina starija sestra bavi se fotografiranjem i radi u foto studiju 'Foto Alba' u Španjolskoj. Udana je za Alberta Maqueza Lopeza.

Raquel i Ivan nedavno su proslavili 10. godišnjicu braka. Podsjetimo, Ivan se zaljubio u Raquel koja je tada bila konobarica u kafiću u rodnoj Sevilli, a iako je odmah pao na njezine čari i nije znao jezik, Raquel je tek nakon sedam mjeseci pristala na spoj. Građanski su se vjenčali 2013.godine, a crkveno vjenčanje održalo se dvije godine kasnije u seviljskoj katedrali. Par živi u Španjolskoj. 

Nogometaš se prošli mjesec našao na udaru javnosti zbog fotografije na kojoj se nalazi njegova kćer. Dakle, hrvatski nogometaš je pobjedu nad Juventusom (2:1) proslavio sa suprugom Raquel Mauri i kćerkama Altheom i Adarom. Fotografije slavlja objavljene su na društvenim mrežama, a navijači su primjetili jedan detalj koji im je zasmetao. Na fotografiji jedna od Rakitićevih kćeri drži Louis Vuitton torbu. Njena vrijednost je 1300 eura pa su mnogi smatrali da to nije bilo primjereno pa su čak pisali: 'Neka djeca u svijetu nemaju što za jesti, a oni su ovako ponašaju'. 

- Vrijednost se procjenjuje na 1.300 eura, a njezini pratitelji su to vidjeli kao potpuno neprimjereno za djevojčicu kojoj je samo devet godina - piše španjolski Mundo Deportivo o napadima na Rakitićevu suprugu Raquel zbog objave na Instagramu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije