preslatka fotografija

Ivan Perišić objavio je rijetku fotografiju lijepe supruge i najmlađeg sinčića, a imao je i poseban povod

Instagram
16.04.2023.
u 08:30

Ivan Perišić podijelio je preslatku fotografiju svoje supruge Josipe Perišić i njihova sinčića Luke koji je proslavio svoj prvi rođendan.

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić objavio je preslatku fotografiju svoje supruge Josipe Perišić i njihova najmlađa djeteta.

Ivan je na svojim Instagram pričama pokazao kako je maleni Luka proslavio svoj prvi rođendan, a posebnu pažnju privukla je jedna fotografija njegove supruge koja je držala Luku te gledala u daljinu, piše Dnevnik.hr.

Foto: Instagram

Perišić je na fotografiju stavio samo srce, a na društvenim mrežama rijetko objavljuje fotografije svoje obitelji koja mu puno znači.

Inače, osim Luke, Ivan i Josipa imaju i još jednog sina Leonarda te kćerkicu Manuelu.

Leonardo je na zadnjem Svjetskom nogometnom prvenstvu bio prava zvijezda nogometnih terena jer je nakon velike pobjede Hrvatske nad Brazilom otišao utješiti brazilskog nogometaša Neymara Juniora, a snimka je obišla svijet.

Ivan i Josipa civilni su brak sklopili 2012. godine, a u srpnju 2020. u tajnosti su imali i crkveno vjenčanje na Šolti. Josipa nije kupovala novu vjenčanicu, nego je dala suziti haljinu Viviene Westwood koju je nosila na prvom vjenčanju, a nakon crkvenog obreda imali su slavlje u hotelu Martinis Marchi Heritage u povijesnom dvorcu u Maslinici.

Samozatajna Josipa inače se ne voli puno eksponirati, a s Ivanom je u vezi još od srednjoškolskih dana.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije