NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Halid Bešlić žrtva je internetske prevare: 'Laž. Sve slično bit će prijavljeno'

Halid Bešlić
Armin Durgut/PIXSELL
16.01.2024.
u 17:58

Pojavili su se oglasi koji reklamiraju sodu bikarbonu, a pjevačev identitet iskorišten je za promociju.

Glazbenik Halid Bešlić (70) objavio je na Facebooku da je žrtva internetske prevare. Naime, pojavili su se oglasi koji reklamiraju sodu bikarbonu, a pjevačev identitet iskorišten je za promociju.

- Laž! Ovaj oglas se pojavio na Facebook stranici i želimo vas obavijestiti da nemamo nikakve veze s tim. Sve slične stvari bit će prijavljene organima reda - piše na Halidovoj službenoj Facebook stranici. Neki su u komentarima pisali kako je riječ o očitoj fotomontaži i da nisu nasjeli na trik. Jedan je komentator istaknuo da je ista stranica objavila i fotografiju glumca Emira Hadžihafizbegovića uz lijek za prostatu.

 

 

Inače, poznate ličnosti često su žrtve ovakvih prevara, ali i otvaranja lažnih profila na društvenim mrežama. Naime, i voditeljica i glumica Doris Pinčić Guberović susrela se s nečim sličnim. Ona je upozorila pratitelje na Instagramu da se na jednom portalu pojavio lažan oglas s njezinim identitetom u kojem piše da je – tužna na sudu zbog otkrivanja tajne gubitka težine. Sporni oglas s naslovom glasi: - „Doris Pinčić je tužena na sudu zbog otkrivanja tajne gubitka težine“, a opremljen je fotografijom voditeljice kako drži tablete za mršavljenje. Navedene su i izjave za koje sporni portal navodi da su Dorisine.

- Počeli su me zvati s prijetnjama. I pisali svakakve gadosti na društvenim mrežama. Zamislite da sam čak morala promijeniti broj telefona i unajmiti tjelohranitelja. Kunem se da ću zauvijek pamtiti ovo strašno razdoblje o svom životu. Osim toga, tužili su me Ustavnom sudu – piše u lažnom i ne autentičnom tekstu. Voditeljica je u mirnom tonu demantirala ovakve navode te na Instagramu napisala: - Ovo svi kužimo da je lažni oglas, je l' tako? – te je dodala: - I objasnimo starijima ili nekome tko ne kuži ako pitaju… - kazala je voditeljica.  Sa sličnim se susreo i Dino Jelusić, kao i brojna poznata lica.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije