NIJE IZNEVJERIO PUBLIKU

Halid Bešlić se javio iz snijegom okovanog Münchena: Prihajasmo, mi smo navikli na ovo

02.12.2023.
u 17:30

Halid Bešlić se javio videosnimkom iz Münchena te poručio publici kako ih očekuje na večerašnjem koncertu.

Legendarni pjevač održat će koncert večeras na jednoj od najprestižnijih lokacija u Münchenu odnosno u BMW Park-u. Na koncertu Bešlića nastupit će i Željko Bebek.

"Dragi prijatelji, evo nas u snježnom Münchenu. Evo prihajasmo, što bi se reklo. Došli smo pa se družimo večeras. Jeste da je malo vrijeme, ali navikli smo mi na ovo", kazao je Halid.

Legendarni pjevači obaćavaju nezaboravnu večer ispunjenu lijepim melodijama dok se dvorana BMW Park-a ispunjava emocijama i zvucima ovih nevjerojatnih glazbenih velikana. Ovaj koncert će vas odvesti na putovanje kroz njihove najpoznatije pjesme i ostaviti neizbrisiv trag u vašim srcima.

Snježne padaline napravile su velike probleme u velikom dijelu Europe, a najgore su pogođeni dijelovi Njemačke i Austrije.

U bavarskoj regiji u Njemačkoj snijeg je padao bez prestanka u petak navečer i subotu ujutru. Jutros su otkazani svi letovi do podneva, a u funkciji nije ni javni prijevoz.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije