JEREMY RENNER

Glumac koji je jedva preživio nesreću pokazao kako se oporavlja: 'Sretni petak'

26.08.2023.
u 18:28

Nesreća je rezultirala s više od 30 slomljenih kostiju i nekoliko operacija, međutim, Renner nije dozvolio ozljedama da ga sputavaju. Sada je krenuo u teretanu, a trenutak s treninga podijelio je sa svojim pratiteljima na Instagramu.

Glumac Jeremy Renner (52) u siječnju je jedva preživio nakon teške nesreće kada ga je pri čišćenju snijega pregazila gotovo 6 i pol tonska ralica. Nesreća je rezultirala s više od 30 slomljenih kostiju i nekoliko operacija, međutim, glumac nije dozvolio ozljedama da ga sputavaju. Sada je krenuo u teretanu, a trenutak s treninga podijelio je sa svojim pratiteljima na Instagramu. 

- Sretan petak - poručio je obožavateljima dok je sjedio pokraj sprave za dizanje utega. 

Podsjetimo, glumac je nedavno dao i nekoliko intervjua u kojima je o svemu govorio. Renner je gostovao kod Diane Sawyer gdje je kazao kako se sjeća da je tijekom prvih dana u bolnici na svojem mobitelu zapisivao bilješke koje je naslovio kao 'oproštajno pismo svojoj obitelji'. 

Osim toga, glumac je dao intervju i Jimmyju Kimmelu kod kojeg je u studio ušetao pomoću štapa. Renner je bio nasmijan i odlično raspoložen, a ponovno je govorio o nesreći i svojem oporavku.  Kazao je da je od ralice htio spasiti svog nećaka te u tom trenutku nije slutio što će se dogoditi.

- Htio sam skočiti nazad na nju i ugasiti ju, kako ga ne bi zgazila. Onda sam se ja našao ispod nje. Bio je to jako loš početak Nove godine - rekao je Jeremy.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije