Pred razvodom?

Gisele je zbog krize u braku sama otišla u Rio

Gisele
09.08.2016.
u 13:29

Gisele Bundchen (36) bila je počašćena što su je pozvali da sudjeluje u ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara. Iako se trudila ostaviti dojam da blista od sreće, prijatelji tvrde da je u sebi jako nesretna.

I publika i mediji primijetili su da uz nju u gledalištu nije bio suprug, igrač američkog nogometa Tom Brady (39), s kojim je u braku šest godina. Unatoč Tomovim tvrdnjama da mu je žao što je morao biti na treninzima te da da se tješio gledajući suprugu u televizijskom prijenosu, sve su glasnije priče o bračnoj krizi para “teškog” 2,5 milijardi kuna.

Bundchen i Bradyja sve se rjeđe može vidjeti zajedno, a njihov prijatelj nedavno je izjavio da par već jako dugo nije bio intiman te da sve češće borave na različitim krajevima svijeta.

Olympic Games 2016 Opening Ceremony | Autor: Soeren Stache/DPA/PIXSELLfoto: Soeren Stache/DPA/PIXSELL

Gisele i Tom su se upoznali na namještenom spoju. Nakon što je među njima planula ljubav, odlučili su se vjenčati. Priredili su dvije ceremonije: u Santa Monici i Kostariki. Posjeduju domove u New Yorku, Los Angelesu, Bostonu i u Brazilu. Victorijina anđelica i sportaš imaju sina Benjamina (7) i kći Viviene (4), a Tom iz veze s glumicom Bridget Moynahan (45) ima sina Johna Edwarda (9).

Brady je Bridget ostavio čim je saznao da je trudna. Kad je to Gisele doznala, ozbiljno je razmišljala da ga ostavi.
- Ona je barakuda koja nije uspjela smotati Lea DiCapria, pa se onda bacila na Bradyja. Bridget nije imala nikakve šanse da zadrži Toma - kažu prijatelji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije