otkrivena prića koja je izluđivala svijet

Evo što se krije iza Beyonceinog stiha o Becky

Beyonce
04.08.2016.
u 18:23

Beyoncein novi album "Lemonade" podigao je veliku prašinu u medijima čim je izašao. Danima su se obožavatelji pitali tko je Becky iz pjesme "Sorry" s kojom je Jay Z navodno prevario Beyonce.

Diana Gordon, Beyonceina suradnica i glavni tekstopisac pjesme, otkrila je u intervjuu za Entairtainment Weekly što se krije iza priče o "Becky with the good hair". 

"Smijala sam se, to je bilo toliko blesavo. Gdje mi to živimo? 'Otkud vam sve te informacije iz tog stiha', pomislila sam. Govori li vam to toliko puno da možete optuživati ljude?", izjavila je Gordon i objasnila da ni ona ni Beyonce nisu imali nikog određenog na umu kada su radile na toj pjesmi.

Bijesni fanovi su napravili pravu hajku na društvenim mrežama. Optuživali su Ritu Oru i dizajnericu Rachel Roy da su krive za probleme u Beyonceinom braku, no izgleda da je cijela priča bila samo plod bujne mašte obožavatelja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije