Pogoršano zdravstveno stanje

Dragan Nikolić ponovno hitno smješten u bolnicu!

Dragan Nikolic
29.01.2016.
u 08:47

Srpski glumac Dragan Nikolić ponovno je hospitaliziran zbog pogoršanja zdravstvenog stanja, a supruga Milena Dravić i njihova vjenčana kuma Svetlana Seka Sablić svakodnevno brinu o njemu, objavio je "Alo".

Milena i Seka došle su u kliniku nekoliko minuta prije vremena predviđenog za posjet, kako bi iskoristile svaki trenutak koji mogu provesti s Gagom. Milena je donijela punu torbu stvari i dodatne kese u koje je smjestila sve što mu je ponijela kako bi mu olakšala dane u bolnici. 

Nakon što je vrijeme za posjet isteklo, glumice su izašle iz klinike, ali ih je bura emocija sustigla, te su sjele na obližnju klupu kako bi se smirile. Iako su se trudile da Gagi uliju pozitivnu energiju i vjeru u ozdravljenje, njegova vjerna životna suputnica i kuma su bile vidno pogođene. 

- Dragan je ponovno smješten u bolnicu krajem prošlog tjedna nakon što mu se zdravlje ponovno pogoršalo. Tim stručnjaka stalno brine o njemu i nadaju se da će se ubrzo oporaviti, kao što je bio i do sada slučaj. Milena svaki dan dolazi u posjet i brine se o suprugu, rekao je izvor blizak glumcu.

Podsjećamo, Dragan Nikolić ranije je hospitaliziran zbog raka debelog crijeva, te je nakon šestomjesečnog liječenja u Urgentnom centru Srbije pušten na kućno liječenje. Nakon toga, Dragan je primljen na VMA gdje je proveo nekoliko dana, a zatim je otišao na rehabilitaciju u Vrnjačku Banju, gdje je proveo više od tri tjedna nakon čega se vratio u obiteljski dom. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije