ČUDO OD DJETETA

Devetogodišnja Ema gostovala je u RTL Direktu, a mnogi nisu primijetili da je ona kći naše pjevačice

07.05.2022.
u 18:18

Ema je organizirala likovni natječaj naziva "Nada, sloboda, mir i sretno djetinjstvo". Njena ideja je da pobjednički radovi budu štampani na majice i prodani u humanitarne svrhe, a sav prihod biti će doniran djeci Ukrajine.

Ema Dujmović naizgled je obična djevojčica iz Samobora, no ona je pravo čudo od djeteta. Ona piše bajke, slika, tečno govori kineski jezik, na njemu čak drži i predavanja. Ema je inače kći naše poznate operne pjevačice i skladateljice Vlatke Burić Dujmović, inače članice ansambla kazališta Komedija.  Djevojčica  je ranije ovog tjedna gostovala u RTL Direktu, gdje je govorila o tome  kako je kineski počela učiti s pet godina jer joj je bilo dosadno i nije išla u vrtić. - Druga opcija za učenje bio mi je norveški jer engleski je jedan od lakših jezika pa mi  nije bilo zanimljivo toliko - kazala je simpatična Ema, koja se bavi i humanitarnim radom. 
Ema  je organizirala likovni natječaj naziva "Nada, sloboda, mir i sretno djetinjstvo". Njena ideja je da pobjednički radovi budu štampani na majice i prodani u humanitarne svrhe, a sav prihod biti će doniran djeci Ukrajine. Od mame je naslijedila je talent za nastupe, no mnogo je važniji trud koji Vlatka i Ante ulažu u njezin razvoj.


- Brzo smo primijetili da Ema izuzetno lako savladava pisanje, čitanje, čega god se primila postizala je sjajne rezultate. Nasreću, vrlo je otvorena, komunikativna, dobronamjerna, o svemu puno razgovaramo i trudimo joj se pomoći u svemu. U školi imamo sjajnu podršku, no većinu odrađujemo sami - kazala je mama Vlatka prije nekoliko mjeseci za 24 sata. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije