NEPOZNAT UZROK SMRTI

Brat slavnog glazbenika pronađen mrtav!

Reuters
31.08.2019.
u 16:59

Tri godine nakon iznenadnog odlaska slavnog pjevača Princea u svom domu u Kansas Cityju pronađen je mrtav njegov brat Alfred Jackson.

Brat pokojnog pjevača Princea, Alfred Jackson, pronađen je mrtav u četvrtak ujutro u svom domu Kansas Cityju, državi Missouri, piše The Sun. Tri godine nakon iznenadne smrti slavnog pjevača, ista sudbina zatekla je i njegovog 66-godišnjeg brata. 

Inače Alfred je bio Princeov polubrat s mamine strane. Uzrok smrti još uvijek nije otkriven, a neki američki mediji prenose kako je Alfred umro u snu te da nije bilo tragova nasilja.

Beživotno tijelo pronašao je njegov brat Bruce Jackson, koji nije u srodstvu s pokojnim pjevačem.

Bivši vojni pilot naslijedio je pozamašni dio Princeovog bogatstva nakon njegove smrti jer Prince nije stigao sastaviti oporuku pa se nasljedstvo podijelilo između Princeove sestre i petero polubraće. Svoj dio naslijedstva potrošio je na kupovinu novog doma, a prije toga živio je u kući koju mu je dodijelila država zbog rada u službi. Bio je jedan od prvih članova obitelji koji su progovorili o pjevačevoj nagloj smrti. 

- Nedostaje mi brat, jer brat mi je bio sve u životu - rekao je tada za američke medije. 

Premda njih dvoje nisu bili bliski, Alfred je uvijek isticao kako je ponosan na bratov uspjeh. Pjevač je preminuo prije tri godine, tri mjeseca prije Davida Bowieja. Uzrok smrti bio je slučajno predoziranje lijekovima protiv bolova. 

U svibnju 2017. njegova ostavština procijenjena na 250 milijuna funti podijeljena je između njegove sestre i petero polubraće. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije