BiH prvi put bez finala

Ana Rucner: Teško da ću ikada zaboraviti naše zajedničke suze nakon izvedbe

12.05.2016.
u 07:00

Komentari na izostanak plasmana bosanskohercegovačkih predstavnika u finale Eurosonga u Švedskoj pristižu sa svih strana. Ana Rucner, jedna od članica našeg tima, na Facebooku se zahvalila svim fanovima na mnogobrojnim porukama koje su stigle sinoć i danas.

“Stiglo je toliko divnih poruka od svih vas, ma hvala vam. Sudjelovati na Eurosongu vrijedno je iskustvo za svakog glazbenika. Smatram da nema mjesta za tugu i razočaranje, jer sve su to samo stepenice u životu i jedno uzbudljivo putovanje.

Divno je baviti se glazbom, proživljavati te silne, ponekad i teške emocije, ali i dijeliti to sve s publikom, s vama. Ovim se putem svim srcem želim zahvaliti Dalal Midhat-Talakić, Fuadu Backoviću Deenu i Jali što su me pozvali sudjelovati u ovom predivnom projektu. Oni su ti koji su svojom nevjerojatnom vjerom, energijom i ogromnim angažmanom uspjeli sve ovo izgurati da uopće dobijemo priliku doći ovdje. Teško da ću ikada zaboraviti naše zajedničke suze nakon izvedbe sinoć”, napisala je na Facebook profilu Ana Rucner.

Rucner se na kraju zahvalila Almiru Ajanoviću za predivnu pjesmu koju je napisao.

Redatelju Harisu Pašoviću je čestitala na hrabrosti kreiranja scenografije te na nesebičnoj poruci koju je Europa vidjela. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije