angažirali dvojnicu

Amber Heard: Bez mog znanja su ubacili scene seksa u film

Amber Heard
LuMarPhoto/Press Association/PIXSELL
04.04.2017.
u 21:57

akon što su producenti filma 'London Fields' tužili Amber Heard jer je, tvrde, prekršila potpisani ugovor, glumičin odvjetnički tim uzvratio je protutužbom

Snimili su pornografske scene s mojom dvojnicom, rekla je Amber Heard (30). Glumica tuži Christophera i Robertu Hanley, koji su producirali film 'London Fields', jer su naknadno ubacili kadrove seksa.

- Dogovorili smo se da neće biti takvih scena i zato sam prihvatila ulogu - kaže Heard. Još nije poznato za koliko ih tuži niti hoće li uspjeti zabraniti prikazivanje filma. 

Producentski par Hanley prvi je tužio Amber jer je, tvrde, prekršila ugovor koji su s njom potpisali. Amberin odvjetnički tim uzvratio je protutužbom u kojoj tvrde da su producenti prvi izigrali glumičino povjerenje, angažiravši dvojnicu bez njenog znanja s kojom su snimili lascivne scene. 

Film 'London Fields' trebao je svijetlo dana ugledati na festivalu u Torontu još 2015. godine, ali je premijera otkazana jer je režiser Mathew Cullen tužio par Hanley za prevaru. Cullen je tvrdio da su mu producenti ukrali završnu verziju filma i bez njegovog dopuštenja i znanja dodali scene, piše 24sata.hr. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije