all saints

All Saints na Twitteru objavile povratak na glazbenu scenu

grupa
03.01.2016.
u 14:15

Na fotografiji koju donosimo objavljene su glave članica iznad kojih piše ‘2016’, što sugerira da će ovo biti njihova godina. Ili da će u najmanju ruku pokušati povratak

Članice grupe All Saints na svom su profilu na Twitteru najavile povratak na glazbenu scenu. Naime, na fotografiji koju donosimo objavile su glave članica iznad kojih piše ‘2016’, što jasno sugerira da će ovo biti njihova godina. Ili da će u najmanju ruku pokušati sve da tako bude.

Grupa je treći i zadnji studijski album, ‘Studio 1’,  objavila još 2006.. Prodan je u nešto više od 100 tisuća primjeraka, a 2010. godine objavile su kompilaciju 'Pure Shores: The Very Best Of' , ali je opće poznato da su vrhunac popularnosti imale potkraj prošlog i početkom ovog stoljeća.

Prvi album, nazvan po imenu grupe, u Britaniji je bio na drugom mjestu top liste albuma, a nasljednik, ‘Saints and Sinners’, bio je još uspješniji. Još su 2014. nastupale kao predgrupa na turneji Backstreet Boysa, a od tada nisu imale zajedničkih nastupa kao grupa. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije