PJEVAČKA DIVA

Adele zatražila predbračni ugovor: Evo koja se cifra nalazi na njenom računu

adele
20.12.2023.
u 09:36

Pjevačica Adele svom suprugu Richu Paulu dala je da potpiše predbračni ugovor kako bi zaštitila svoje bogatstvo koje se procjenjuje na milijune.

Svjetski popularna pop pjevačica Adele uvijek intrigira svojim privatnim životom, a sada kad njezino vjenčanje s američkim sportskim agentom Richom Paulom više nije tajna, počela su i zanimljiva šuškanja. Naime, navodno, prema pisanju britanskog tabloida Daily Mail, popularna Adele kako bi zaštitila svoje bogatstvo u vrijednosti od 220 milijuna dolara, Richu Paulu je dala da potpiše predbračni ugovor.

Prema saznanju stranih medija, prijatelji su ti koji su poticali Adele da sklopi predbračni ugovor jer je 220 milijuna dolara mukotrpno zaradila prodajom njezina četiri albuma, a uz to ima još 34 milijuna dolara u digitalnoj prodaji. Predviđa se da će njezin projekt u Las Vegasu donijeti 2 milijuna dolara bruto prihoda po izvedbi što znači da bi, ako pjevačica dobije polovicu tog prihoda, trebala zaraditi 13 milijuna dolara.

To bi bila najveća cifra koju je neki umjetnik zaradio po nekom nastupu u povijesti Vegasa. Uz to, Adele u svojem vlasništvu ima i kuću, a njezina glavna prebivališta su imanje vrijedno 11 milijuna dolara u Engleskoj i 10,5 milijuna dolara vrijedno imanje u Kaliforniji, u Beverly Hillsu. U njezinu su vlasništvu i dvije kuće u Londonu koje se procjenjuju u vrijednosti od 14 milijuna dolara. Godine 2016. kupila je i kuću u vrijednosti od 9,5 milijuna dolara, a u prosincu 2021. kupila je i vilu Sylvestera Stallonea u Los Angelesu za 58 milijuna dolara. 
Kada se njezine pozamašne svote novca zbroje, nije ni čudo što su prijatelj pjevačicu nagovorili da zaštiti svoju imovinu. Ipak, čini se da ljubav cvjeta, Adele s ponosom govori da je u braku, a tako je bilo i na nastupu kada ju je jedna obožavateljica upitala da se uda za nju. Adele joj je odgovorila da je straight i da je tu njezin muž. 'Opčinjena' obožavateljica potom ju je upitala može li barem pokušati, na što joj je pjevačica šaljivo odgovorila da ne može. "Ne, ne želim pokušati. Ja sam s Richom. Ti si luda, pusi me na miru", odgovorila je tada lijepa Adele, a samo nekoliko dana kasnije na drugom je nastupu sebe ponovno nazvala Paulovom suprugom.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije