ZBOG OČEVE TRAGIČNE SMRTI

17-godišnja kći Paula Walkera dobila 10 milijuna dolara odštete

Paula Walkera
10.04.2016.
u 14:31

Kći Paula Walkera dobit će deset milijuna dolara odštete iz imovine čovjeka koji je vozio automobil u kojem je poginuo zajedno s poznatim američkim glumcem 2013, piše u nedjelju BBC.
Walker je bio suvozač u Porscheu Carreri GT koji je u trenutku nesreće vozio Rodger Rodas. Zbog prevelike brzine sportski automobil udario je u stablo i stup rasvjete u Santa Clariti, sjeverno od Los Angelesa.
Novac od odštete bit će uplačen u zakladu Walkerove kćerke Meadow (17). Njezina tužba protiv tvrtke Porsche još traje, iako je policija u Los Angelesu zaključila da je za nesreću kriva prevelika brzina, a ne mehanički kvar.
Walker je poginuo u vrijeme snimanja posljednjeg nastavka uspješne akcijske franšice “Brzi i žestoki”. Nakon što je prikazan 2015,, film je na kinoblagajnama diljem svijeta zaradio 1,5 milijardi dolara i postao jedan od najisplativijih filmova svih vremena.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije