DOBOJ:

Šestero ozlijeđenih u sudaru tri automobila

policija
Foto: ilustracija
20.12.2016.
u 20:17

U prometnoj nesreći koja se jutros dogodila na regionalnom putu Stanari – Prnjavor, jedna osoba je zadobila teške tjelesne ozljede, dok je petero lakše ozlijeđeno, prenosi hms.ba

Do nesreće je došlo oko 6:30 sati nedaleko od Doboja u mjestu Dragalovci, općina Stanari, kada su se sudarili automobili Ford Focus, kojim je upravljao Radenko Savić iz Doboja, VW Transporter, za čijim volanom je bio Nedeljko Todorović iz Prnjavora, te VW Golf, kojeg je vozio Milorad Lukić sa područja općine Prnjavor.

U prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobio je Savić, koji je upravljao fordom, te je zadržan na liječenju u dobojskoj bolnici.

Vozač transportera Todorović, njegov suvozač Mladen T. i putnici u vozilu Slavko L., Slađan P. i Predrag K., svi iz Prnjavora, zadobili su lakše tjelesne ozljede i nakon ukazane lječničke pomoći u bolnici u Doboju, pušteni su na kućno liječenje.

Nesreća se dogodila kada je vozač forda, krećući se iz pravca Stanara, prilikom ulaska u desnu krivinu prešao u suprotnu prometnu traku. U tom trenutku je iz suprotnog pravca dolazio WV transporter, te su se direktno sudarili.

Prilikom sudara, ford je od siline udara odbačen, te se zaustavio na prometnoj traci kojom je u tom momentu nailazio golf iz pravca Prnjavora, te je udario u zaustavljeno vozilo.

Očevid na mjestu događaja obavili su policajci Policijske stanice za sigurnost prometa Doboj, a do njegovog završetka promet na ovom dijelu puta bio je obustavljen.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije