CIS Doboj

Roditelji prijavljeni zbog dvostrukog bijega od kuće dvoje asocijalnih 12-godišnjaka

01.12.2016.
u 08:00

Snježana Milojević i Goran Rajčić iz Bosanskog Petrova, roditelji maloljetnika koji su u dva navrata bježali od kuće, prijavljeni su jučer Okružnom tužiteljstvu u Doboju zbog kaznenog djela zapostavljanja ili zanemarivanja djece.

Naime, 12-godišnji Stefan i njegova vršnjakinja Milica od kuće su prvo pobjegli 24. listopada te su tada noć proveli u potkrovlju jedne staje u Bosanskom Petrovu. Kako doznajemo, nitko od članova njihovih obitelji nije ni primijetio da ih nema. Njihov nestanak policiji je prijavila uprava škole koju djeca pohađaju nakon što se nisu pojavili na nastavi.

Srećom, dječak i djevojčica su dan poslije pronađeni živi i zdravi u šumi u zaseoku Brđani, a sve isto ponovili su i 4. studenoga, kada su vlasniku ukrali odjeću i hranu te razbili staklo na ulaznim vratima, a ni tada ih roditelji nisu tražili.

Majka Snježana je prilikom ispitivanja u policiji davala i kontradiktorne odgovore o tome zna li gdje joj se kći nalazi. •

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?