U problemima su

Realu ista kazna kao i Barci?! Zabrana transfera godinu dana

real
VL FOTO
27.11.2015.
u 12:33

Fifa u Realu istražuje čak 50 transfera maloljetnika, a 'kraljevski klub' čeka ista kazna kao i Barcu prije godinu dana. Zabrana transfera u dva prijelazna roka

Disciplinski odbor Fife pripremio je istu kaznu za Real Madrid kakvu je dobila Barcelona prije godinu dana. Zabrana transfera igrača u iduća dva prijelazna roka zbog kupovanja maloljetnih igrača. Fifa istražuje čak 50 transfera maloljetnika u Real Madrid, javlja Mundo Deportivo.

I dok je Barcelona taman pri kraju izdržavanja svoje kazne i od 1. siječnja slobodno mogu ponovno kupovati igrače, za Real Madrid muka od iduće godine tek počinje. Istraga je trajala više od godinu dana, no Fifa iz nepoznatih razloga još nije objavila kaznu za 'kraljevski klub'. Real je trebao biti suspendiran još u lipnju ove godine, no nekako su izbjegli kaznu. Ovoga puta to im neće poći za rukom.

Odluka od kazni već je donesena i sada se samo čeka službena objava Fife prema kojoj će Realu biti zabranjeno kupovati igrače u zimskom i ljetnom prijelaznom roku 2016. godine. Igrače će ponovno moći kupovati, odnosno registrirati, tek od siječnja 2017. godine.

Real je u istrazi pokušao opravdati transfere svih 50 igrača, no u Fifi su navodno bili nemilosrdni i 'kraljeve' će bez obzira na njihove prigovore dočekati ista kazna kao i najvećeg rivala, Barcelonu, piše Mundo Deportivo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije