Veliki kompliment

Bivša zvijezda Reala oduševljena: Modrić je ključni čovjek Reala!

Luka Modrić
Reuters/Pixsell
30.07.2015.
u 17:59

- Kada Real ne osvoji trofej, sezona je potpuno promašena. Mislim da nigdje na svijetu ne postoji takav pritisak.

Rafael van der Vaart ponovno će zaigrati u španjolskoj ligi, ovoga puta za Betis. U intervjuu za madridski As prisjetio se razdoblja kada je igrao za Real.

- Ponosan sam što sam dvije godine proveo u Madridu te odigrao dosta utakmica i zabio puno golova. Kada sam došao, Calderon je bio predsjednik, Mijatović sportski direktor, a Schuster trener. Tri mjeseca kasnije, sva su trojica otišla, to je bila ludnica, prisjetio se Nizozemac pa dodao:

- Kada Real ne osvoji trofej, sezona je potpuno promašena. Mislim da nigdje na svijetu ne postoji takav pritisak. Sada sam ponovno u Španjolskoj, jedva čekam da počne sezona, a u Betis sam došao zbog sjajnih navijača.

Upitan je za Luku Modrića i Garetha Balea, igrače Reala s kojima je dijelio svlačionicu u Tottenhamu.

- Modrić je ključni igrač Reala. On ne zabija puno golova i nema puno asistencija, ali Luka baš nikada ne gubi loptu. Bale je izuzetno brz igrač i uvijek će zabiti najmanje 15 golova u sezoni. No, problem je što je koštao 100 milijuna eura pa svi očekuju da bude kao Ronaldo. A Cristiano i Messi su ipak dvojica igrača s drugog planeta, zaključio je Van der Vaart.

>>Real tek nakon 22 jedanaesterca svladao Milan, Luka Modrić igrao prvo poluvrijeme

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije