Lider SBB-a

Radončić: Rutinski bi pobjedio dr. Seku

Radončić
Foto: Screenshot Face tv
11.02.2017.
u 14:12

U vrlo dinamičnom intervju, koji je trajao sat i 15 minuta, jednog od najboljih bh. televizijskih voditelja Senada Hadžifejzovića sa Fahrudinom Radnčićem na Face TV, lider Saveza za bolju budućnost je veoma otvoreno i direktno iznio više ocjena koje će se dugo pamtiti.

Lider SBB-a Fahrudin Radončić obećao je dati milijun maraka svakom tko mu nađe da je zaposlio bližeg ili daljeg rođaka u državnoj instituciji, a govorio je i o tome kako vršiteljici dužnosti glavnog državnog tužitelja Tužiteljstva BiH netko treba dati izjavu Ramiza Delalića Ćele o ubojstvu bivšeg pomoćnika direktora Agencije za istrage i zaštitu (AID) Nedžada Ugljena, a koju je Delalić dao mjesec prije smrti, prenosi hms.ba

Također, Radončić je odgovorio i na pitanje hoće li se kandidirati na izborima 2018., kako je prognozirao pobjedu Donalda Trumpa na američkim izborima, te može li pobijediti Sebiju Izetbegović ako se kandidira za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH.

Osvrnuo se i na pitanje kako promijeniti trasu autoputa prema Mostaru, te tko su članovi pet privilegiranih bošnjačkih obitelji. Radončić je objasnio i svoje kontakte s utjecajnim regionalnim liderima i potrebu tih kontakata, a govorio je i o odnosima s Bakirom Izetbegovićem, te o tome može li biti izvršen atentat na njega kao predsjednika SBB-a.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?