LJUBUŠKI

Provaljivao u kuće i krao radijatore i bakrene cijevi

lopov
07.10.2015.
u 12:35

Kao mogući počinitelj identificiran je J. P. (26) iz Klobuka

PU Ljubuški podnijet će Županijskom tužiteljstvu izviješće o počinjenom kaznenom djelu protiv J.P. (26), zbog osnovane sumnje da je počinio dva kaznena djela teške krađe. 

Naime, PU Ljubuški zaprimila je prijavu da je nepoznati počinitelj ili više njih, u neutvrđeno vrijeme, provalio u obiteljsku kuću u Klobuku, a koja je u vlasništvu građanina s prebivalištem u Zagrebu. Prema navodima iz prijave, nepoznati počinitelj je iz kuće otuđio sustav centralnog grijanja i to radijatore i bakrene cijevi. 

Također, PU Ljubuški zaprimila je prijavu da je nepoznati počinitelj ili više njih, u neutvrđeno vrijeme, provalio u obiteljsku kuću u Klobuku, koja je u vlasništvu građanina s prebivalištem u Ljubuškom. Prema navodima iz prijave, nepoznati počinitelj iz kuće je otuđio sustav centralnog grijanja i to električnu crpku, radijatore i bakrene cijevi. 

U oba slučaja policijski službenici izvršili su očevide te su poduzeli brojne druge radnje kako bi rasvijetlili kaznena djela te su kao mogućeg počinitelja identificirali J. P. (26) iz Klobuka. 

Prekjučer u 16 sati J. P. (26) je uhićen te je u službenim prostorijama PU Ljubuški nad njim izvršena kriminalistička obrada kojom je utvrđeno postojanje osnova sumnje da je počinio opisana kaznena djela, priopćeno je iz MUP-a ŽZH. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije