Nasilje

Prijetio da će ubiti brata i majku pa napao policajce

'noz01_nnn_bih_260811'
Arhiva VL
07.12.2011.
u 09:23

Pokušao je nožem ubosti policijskog službenika u prsa, ali mu se uspio izmaknuti

VINKOVCI – Dvojica policijskih službenika Policijske postaje Vinkovci upućena su u ponedjeljak u 21.05 sati na intervenciju u Rokovce, gdje je po dojavi 30-godišnjak uz prijetnju hladnog oružja bio nasilan prema 23-godišnjem bratu i 49-godišnjoj majci prijeteći im da će ih usmrtiti, pri čemu je uništavao pokućstvo, priopćila je PU vukovarsko-srijemska.

Po dolasku i ulasku policijskih službenika u dnevni boravak, nasrnuo je na policijske službenike s dva noža uz verbalnu prijetnju smrću, pokušavši nožem ubosti policijskog službenika u prsa, ali mu se uspio izmaknuti.

Tijekom sprječavanja napada i savladavanja 30-godišnjaka, lakše su ozlijeđeni nasilnik i jedan policajac. Uz kaznenu prijavu 30-godišnjak je zbog počinjenih kaznenih djela teškog ubojstva u pokušaju, nasilničkog ponašanja u obitelji i napada na službenu osobu, sinoć u 21 sat predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave vukovarsko-srijemske.

Glasnogovornik PU vukovarsko-srijemske Luka Barunčić kaže kako je nasilniku izmjereno nešto manje od promil alkohola u krvi i da je ranije dolazio u sukob sa zakonom.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije