Žepče

Prijam za učenike generacije osnovnih i srednjih škola

01.07.2016.
u 08:00

Općinski načelnik Žepča Mato Zovko upriličio je  prijam za učenike generacije osnovnih i srednjih škola općine Žepče.

Prijmu je nazočio pomoćnik načelnika za društvene djelatnosti Ilija Barešić.

U obraćanju učenicima generacije općinski načelnik Žepča Mato Zovko uputio im je iskrene čestitke za postignute rezultate i zaželio uspjeh u daljnjem školovanju koje zahtijeva znanje i volju od svakog pojedinačno.

Pozvao ih je da i dalje budu aktivni u nastavnim i sportskim aktivnostima i izvan njih te da uvijek šire pozitivnu energiju.

Osmijeh i vedrina

Žepački načelnik Mato Zovko kazao je također da nikada ne zaborave svoje kolege i kolegice, nastavnike i profesore, a posebno je istaknuo da što dulje zadrže iskreni dječji osmijeh i vedrinu te da se toga nikada ne stide.

Učenicima generacije također je rekao da nikada ne zaborave svoje roditelje, svoju rodnu grudu, a ni svoju općinu Žepče.

Na kraju prijma općinski načelnik Žepča Mato Zovko spomenuo je i stipendiju za sve učenike generacije srednjih škola koji budu upisali redoviti studij, a koje se dodjeljuju iz proračuna općine Žepče u deset mjesečnih obroka godišnje, ali i svaku drugu potporu za koju se ukaže potreba.

Učenici generacije

Učenicima generacije za školsku 2015./2016. godinu srednjih škola proglašeni su Dubravko Tomić, Josip Tomić, Mubina Tutnjić, Laura Markanović, Nikolina Šimičić, a među osnovcima to su: Matija Tomić, Zejna Sunger, Stjepan Jozinović, Sumeja Hadžić, Dženana Hodžić i Alem Mešinović.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?