Sienna Miller

Prekinuli smo, ali još živimo zajedno u kući

fghgf
02.03.2017.
u 08:45

Prekinuli su 2015. godine nakon četiri godine veze, a imaju kćer Marlow (4) koju zajedno odgajaju. Britanska glumica Sienna Miller (35) i njezin bivši partner, glumac Tom Sturridge (31), još polovicu vremena žive zajedno, prenosi 24sata.hr

- Znam da se svi čude, ali radimo to zbog kćeri. On je moj najbolji prijatelj - rekla je Miller. 

 

Director and cast member Affleck poses with cast member Miller at the premiere of "Live by Night" in Hollywood | Autor: MARIO ANZUONI/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELLfoto: MARIO ANZUONI/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Glumica je zbog scene seksa s kolegom Benom Affleckom (44) u filmu 'Live by Night' ostala u suzama. Glumica je ispričala da se oni privatno druže te da su kao brat i sestra pa je bilo malo neugodno.

- On je jako profesionalan, ali ja nisam - rekla je glumica i ispričala kako se tijekom snimanja seksa često smijala. U najvećem šoku bila je kada je shvatila koliko puta to moraju napraviti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije