konferencija

Predsjedništvo BiH pokrovitelj Sarajevo Business Foruma 2017

das
09.01.2017.
u 14:12

Sarajevo Business Forum 2017 (SBF), 8. međunarodna investicijska konferencija, bit će održana 22. i 23. svibnja u Sarajevu pod pokroviteljstvom Predsjedništva Bosne i Hercegovine.

Organizatori navode da će ovogodišnji SBF objelodaniti niz projekata iz poljoprivrede, energetike, obrazovanja, financija, infrastrukture, građevinarstva, usluga, turizma i drugih razvojnih sektora, te podsjećaju da je u proteklih sedam godina SBF okupio sudionike iz više od 30 zemalja.

Ističu da je prošlogodišnjem skupu prisustvovalo više od 1.600 osoba, uključujući i 350 akreditiranih novinara, a održano je više od 250 direktnih susreta poslovnih ljudi i privrednika. Ove godine očekuje se još veći broj stranih investitora, poduzetnika i državnika.

Među najznačajnijim gostima Sarajevo Business Foruma proteklih godina bili su predsjednik Turske Recep Tayyip Erdoğan, predsjednik Islamske razvojne banke Ahmed Mohamed Ali, bivši premijer Malezije Mahathir bin Mohamad, bivši premijer Turske  Ahmet Davutoğlu, te bivši zamjenik državnog tajnika SAD-a James Steinberg.

Organizator te investicijske konferencije je Bosna Bank International (BBI) u suradnji s Islamskom razvojnom bankom (IDB), priopćeno je.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?