'Hoću li umrijeti?...'

Potresna snimka uplašenog dječaka u sirijskoj bolnici

sfdsd
21.11.2016.
u 18:12

- Hoću li umrijeti? Hoću li umrijeti? - ispitivao je sirijski dječak doktoricu u bolnici u Alepu gdje je završio nakon napada klorom.

Na potresnoj snimci Al Jazeerae vidi se dječak koji plače i zabrinuto ispituje hoće li umrijeti. Dječak je objasnio kako je bio na ulici u četvrti Ard El Hamra te je gledao zrakoplove koji lete. Oni su ispustili bačve, prenosi Vecernji.hr

- Vidio sam dim, bio je žut - kazao je dječak čiji je govor prekidao kašalj.

Objašnjava kako su nakon toga počeli bježati te da ne zna gdje mu se nalaze braća. Dok su dječaku pružali pomoć zajedno s drugim žrtvama, bombe su pogodile tu bolnicušto se vidi na snimci. Bila je to jedina bolnica za djecu koja je ostala na tom području.

Time piše kako u području koje drže pobunjenici nema funkcionalne bolnice nakon što su sirijski režim i ruski zrakoplov intenzivno danima granatirali taj dio grada. Navode kako su zrakoplovi gađali pet bolnica u razmaku od nekoliko dana.

 

 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije