Vlada ŽSB:

Potpisani ugovori za stručno osposobljavanje volontera

volonteri
17.01.2017.
u 17:24

Dana, 13.01.2017. godine, potpisani su Ugovori za stručno osposobljavanje volontera bez zasnivanja radnog odnosa ispred Ministarstva zdravstva i socijalne politike ŽSB i Ministarstva pravosuđa i uprave ŽSB. Potpisivanju je nazočio ministar zdravstva i socijalne politike ŽSB i predsjednik ŽO HDZ BiH ŽSB Nikola Grubešić koji je jedan od zalagača za ostanak mladih stručnih ljudi i osiguravanja potrebnih uvjeta za njihovu bolju budućnost u svojoj zemlji.

Vlada Županije Središnja Bosna je izdvojila oko 3 milijuna konvertibilnih maraka kako bi omogućila da mlade osobe steknu radno iskustvo, zarade i tako osiguraju neophodne preduvjete za prijave na natječaje za radna mjesta.
Volonteri će nakon završenog volonterskog rada u trajanju od godinu dana, imati uvjete za polaganje Ispita općeg znanja, što će im biti prednost pri pronalasku prvog upošljavanja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?