nesretan slučaj

Popio jednu čašicu melema za reumu u gostima i umro

26.08.2015.
u 06:30

Fatalni tulum u Srbiji: "Mislili smo da pijemo rakiju od oraha", govorili su liječnicima otrovani muškarci

Miloš Milunović (60) iz Mrčajevaca u Srbiji preminuo je nakon što je popio alkoholni melem za reumu. U bolnici su završila i trojica mladića koja su popila isti napitak. Četiri prijatelja našla su se u kući Dragana Petrovića u Mrčajevcima gdje im je domaćin donio bocu u kojoj je mislio da se nalazi rakija od oraha. Iako su skloni dobroj kapljici, cijeloj ekipi naglo je pozlilo nakon samo jedne čašice.

- Nisu znali što im se događa. Kažu da su dobili jake halucinacije. Činilo im se da se zidovi i predmeti kreću po kući. Najgore je bilo Milunoviću koji je završio u bolnici, kao i Petrović, dok su ostali otišli kući. Jedan od njih skinuo se gol i počeo valjati po travi, misleći da se kupa u moru. Ukućani su ga u šoku gledali, ali nije htio ići liječniku - rekao je zajednički prijatelj četvorice muškaraca. Nekoliko sati poslije kod Petrovićeve kćeri na tulum došlo je desetak prijatelja i ona im je ponudila rakiju koja je ostala na stolu. Petorica mladića dobi od 17 do 20 godina popila su samo gutljaj prije nego što su osjetili da im se nešto događa. Milunović je kao srčani bolesnik prebačen na intenzivnu njega. Poslije 24 sata bilo mu je bolje, ali mu je opet pozlilo te je preminuo.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije