Bomba iz Cedevite

Poljuljani Tedeschi razmišlja i o odlasku iz košarke!

Emil Tedeschi
Davor Višnjić/Pixsell
09.02.2013.
u 08:12

Trener Aleksandar Petrović ima s klubom džentlmenski dogovor da ne otvara fronte ni s kim pa zato i ovih dana šuti

Nakon emotivnog istupa sportskog direktora Mateja Mamića pred novinarima neposredno nakon utakmice u Cedeviti su odlučili ne davati izjave za medije. Jedino što će dalje poduzeti jest da će, bez medijske objave, od Hrvatskog košarkaškog saveza tražiti izuzeće barem dvojice sudaca (Radović, Muvić) koji su im sudili finale.

Bez riječi je ostao i glavni sponzor kluba Emil Tedeschi. I on i njegov prvi suradnik, predsjednik kluba Mladen Veber, jako su razočarani statusom Cedevite pod nebom koje kontrolira HKS. Jedan član uprave kluba kazao nam je da je Tedeschiju svega dosta jer ne vidi svjetlo na kraju tunela raznih interesa u koji je upala hrvatska košarka. Ako bi Tedeschi i povukao takav potez, on bi bio u raskoraku s prošlogodišnjim visokim ulaganjem njegove kompanije (Atlantic Grupa) u Dom košarke Cedevita na Zagrebačkom velesajmu što je investicija vrijedna 10 milijuna kuna.

S obzirom na to da su uvjereni da su u finalu sustavno potkradani i da se boje one "kadija te tuži, kadija ti sudi", ako to zatraže od HKS-a, u klubu svoje teze najbolje mogu dokazati ako naruče neovisnu ekspertizu. Ako doista dokažu da je 10-15 odluka otišlo na Ciboninu stranu, neka to prikažu javnosti, ali neka taj materijal pošalju i u Euroligu.

Ovakav ishod Ćosićeva kupa odrazit će se i na klupsku sudbinu u nastavku sezone jer neko vrijeme neće biti Marina Baždarića koji ima luksaciju lakta, a pitanje je koliko će utakmica kazne Josip Bilić odrezati Marku Tomasu. Ta kazna odnosit će se, vjerujemo, samo na natjecanja pod ingerencijom HKS-a.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije