Razbojstvo

Policija famoznog pljačkaša Pahuljicu ne može uhvatiti

Pahuljica
24.05.2012.
u 09:01

Potraga za neuhvatljivim razbojnikom koji je dobio nadimak po crnim pletenim rukavicama sa snježnim motivom

Famozni banjolučki serijski razbojnik Pahuljica ponovno je napao, ali sada u Prnjavoru. Naoružan automatskom puškom i pod maskom ‘fantomkom’ preksinoć je ušetao u market Fortuna u Prnjavoru gdje je od radnice oteo 1560 maraka. Neuhvatljivi razbojnik, koji je dobio nadimak po crnim pletenim rukavicama sa snježnim motivom, po starom je receptu pred kraj radnog vremena upao među pet radnica, od kojih su četiri odmah pobjegle na stražnja vrata. U preostalu, koja se ‘skamenila’ za pultom, uperio je pušku i bez izgovorene riječi je odgurnuo. Potom je sam otvorio blagajnu i pokupio novac pa nestao u mraku između obližnjih zgrada.

- Opis počinitelja, ali i sam način izvršenja nesumnjivo ukazuju da je u pitanju Pahuljica, serijski razbojnik koji je godinu i pol dana neuhvatljiv za policiju. Trenutačno pregledavamo snimku nadzornih kamera Fortune i nije nikakvo iznenađenje što se pojavio u Prnjavoru jer smo ga i ranije povezali s dva razbojstva. Naime, postoji sumnja da je isti čovjek odgovoran za dvije pljačke u Prnjavoru koje su se dogodile u prosincu 2010. godine. To su vjerojatno prva razbojstva koja je počinio jer su opet opis i način izvršenja istovjetni.

Orobljena je poslovnica M:Tela iz koje je, također, prijeteći automatskom puškom, ukrao 1700 maraka. Drugi slučaj je trgovina Ljuba 3, kada je ukradeno 700 maraka utržka. Radnica je i tada je ispričala kako je razbojnik bio naoružan automatskim oružjem i da je na sebi imao plavi kombinezon i crnu kapu, kažu iz CJS Banja Luka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?