seks simbol jugoslavije

Pogledajte misicu kojoj je jedna fotografija uništila sve

simbol
27.05.2016.
u 20:27

Bernarda Marovt jedna je od najljepših žena bivše države i, kako mnogi tvrde, najljepša misica koju je Jugoslavija ikad imala. 

1983. godine Marovt je predstavljala Jugoslaviju na izboru za Miss svijeta u Londonu. Mnogi tvrde da je bila najljepša na izboru te godine. Ušla je u polufinale, a kladionice su joj predviđale jako dobar rezultat i u finalu. No, ovu porijeklom Slovenku je jedna golišava fotografija koštala krune.

Naime 1982. godine Bernarda se slikala za časopis Start, jugoslavensku verziju Playboya. Broj u kojemu su bile njezine slike prodan je u rekordnoj nakladi od 350.000 primjeraka. Postala je Miss Starta prije nego se prijavila na izbor za Miss Jugoslavije. Upravo jedna od tih fotografija pojavila se u britanskom "Daily Mirroru" samo nekoliko dana prije finala izbora u Londonu. Slovenka je zbog toga izbačena s natjecanja, ali je ipak proglašena za Miss fotogeničnosti od strane svjetskih fotografa, i to skoro jednoglasno.

Čak i nakon ovog događaja Bernarda je ostvarila dugu i uspješnu karijeru modela, a i danas se pojavljuje na naslovnicama nekih časopisa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije