MUP ZDŽ

Pod utjecajem alkohola čak 134 vozača

policija
26.09.2016.
u 16:57

Službenici Uprave policije MUP-a ZDŽ su tijekom proteklog vikenda realizirali akciju pojačane kontrole vozača motornih vozila na svim putevima u Zeničko-dobojska županija, kojom prilikom je poseban naglasak stavljen na kontrolu alkoholiziranosti vozača.

Prilikom naznačene akcije kontrolirano je 911 vozila u prometu, kojom prilikom su po pitanju alkoholiziranosti vozača izdana 134 prekršajna naloga. Aktivnosti policijskih službenika bile su usmjerene na poduzimanje represivnih mjera prema vozačima zbog činjenja prekršaja vožnjom pod utjecajem alkohola, shodno Zakonu o osnovama sigurnosti prometa na putevima u BiH, te su sankcionirani počinitelji i drugih prekršaja iz spomenutog zakona.

"Uprava policije ZDŽ upozorava vozače da se pridržavaju zakonskih odredbi u pogledu uvjeta pod kojima mogu upravljati vozilom, te da se pridržavaju svih prometnih propisa, kako bi zaštitili sebe, osobe koje prevoze, te druge sudionike u prometu. Posebno naglašavamo da će svi slučajevi vožnje pod utjecajem alkohola biti odmah zadokumentirani, a nesavjesni vozači sankcionirani", priošpćeno je Feni iz MUP-a Zeničko-dobojske županije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije