Premijer liga BiH

Plemići svladali Radnik s 2:1

zrinjski
Foto: Stojan Lasić
1/3
24.07.2016.
u 22:00

Zrinjski je pored dva gola imao još dosta šansi, ali svakako da Vinko Marinović može biti zadovoljan kako je njegov tim krenuo u obranu naslova prvaka

U posljednjem susretu prvog kola Premijer lige BiH Zrinjski je bio siguran protiv Radnika (2:1). Aktualni prvak naše zemlje susreo se protiv osvajača Kupa, pa se ovo moglo nazvati Superkup utakmicom. 

Zrinjski je opravdao ulogu favorita, te došao do sigurne pobjede. Plemići su bili bolji većim dijelom utakmice, a u 17. minuti poveli su golom Slobodana Jakovljevića, koji je glavom zatresao mrežu bivšeg kluba, javlja sportsport.ba.

Imao je i Radnik svoje pokušaje u prvom dijelu preko Beširevića i Kojića, ali je ostalo 1:0 za domaće. Na 2:0 povisio je Bilbija u 62. minuti, nakon povratne lopte s lijeve strane. Na samom kraju Bijeljinci dolaze do gola, pa je završilo rezultatom 2:1. Marko Obradović je bio strijelac. 

Inače, od 74. Zrinjski je igrao bez isključenog Matije Kataneca. Zrinjski je pored dva gola imao još dosta šansi, ali svakako da Vinko Marinović može biti zadovoljan kako je njegov tim krenuo u obranu naslova prvaka BiH. Narednog vikenda Zrinjski gostuje na Koševu, dok će Radnik ugostiti zenički Čelik.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije