Na ZET-ov bus u Zagrebu naletio auto

Ozlijeđene iznose na nosilima

zet
Čitatelj
27.04.2015.
u 09:57

Na križanju kod trgovačkog centra Mandi, sa sporedne ceste uključivala se vozačica sivog Suzukija. Zabila se u ZET-ov autobus. Više ljudi je ozlijeđeno

U ponedjeljak oko 8.20 sati na križanju Slavonske Avenije i Servisne ceste sudarili su se ZET-ov autobus i osobni automobil. Vozač autobusa na liniji 216 (Kvaternikov trg – Ivanja Reka) vozio je Servisnom u smjeru zapada. Na križanju kod trgovačkog centra Mandi, sa sporedne ceste uključivala se vozačica sivog Suzukija, virovitičkih registracija. Prema izjavi svjedoka, vozačica automobila nije poštivala pravo prednosti te je lupila u bočnu stranu autobusa koji je od siline udarca prešao u suprotni trak, popeo se na nogostup i udario u rasvjetni stup te ga potpuno izbio, a potom se zabio i u drugi ravjetni stup. Na terenu je oko pet vozila Hitne pomoći, a desetak putnika, uglavnom starijih, iznijeli su na nosilima.  Autobus je bio pun, većina putnika je sjedila no bilo je i onih koji su stajali. U tijeku je očevid prometne policije, a na terenu su i interventne ekipe ZET-a.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije