modrić

Ovo su mi bile najnapornije pripreme, a ne znam hoću li biti kapetan Hrvvatske

Luka Modrić
Dusko Marusic/PIXSELL
27.08.2016.
u 17:30

Luka Modrić uskoro će napuniti 31 godinu, no kako sam ističe ne razmišlja na način kao da se bliži kraj karijere, prenosi Goal.com

"Stvarno nije fraza kada kažem da se osjećam kao da mi je 27-28 godina. Nemam teret razmišljanja o dobi, granice su pomaknute i igrači traju puno duže nego nekad. Osnovno je kako se čovjek osjeća, nekad možeš biti fizički i pogotovo psihički zasićen i prije 30. godine ako se ne paziš i ne radiš na sebi", rekao je Luka Modrić za Sportske novosti pa nastavio:

"Imamo novog kondicijskog trenera u Realu, Talijana koji je nametnuo stvarno snažan ritam. Bilo je prilično naporno. Ovo su mi najnapornije pripreme otkako sam u Realu."

Komentirao je Luka i Realovu sušu po pitanju španjolskog prvenstva. 

"Prvenstvo Španjolske je praktično jedini klupski trofej koji nisam osvojio i poklapa se s četiri sušna Realova pohoda na prvo mjesto. Za klub ove razine to je previše i vrijeme je da to promijenimo."

Modrić je istaknuo kako ne ni ne pomišlja o promijeni kluba. 

"Ne zanima me nitko osim Reala. U Madridu sam presretan. Ljudima koji mi vode brigu o tome vjerojatno se i javljaju klubovi, ali rekao sam im prije neka mi ništa ni ne prenose. Moja misija je u Realu, sve dok klub bude to trebao, odnosno htio."

U intervjuu za Sportske Luka se osvrnuo i na reprezentaciju Hrvastke koju bi uskoro trebao predvoditi kao kapetan. 

"Ne znam hoću li biti novi kapetan. Izbornik će odrediti. Ova Hrvatska ima više lidera kao što su Mandžukić, Ćorluka, Rakitić i još poneki. Mi najstariji ćemi biti zajedno u prvim redovima odgovornosti i davati primjer borbe za nacionalni dres."

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije