Teška prometna nesreća

Otac poginuo, majka i sinovi teško ozlijeđeni

prometna nesreća
02.08.2015.
u 19:43

U prometnoj nesreći život je izgubio Mensur Ćerimović, a njegov mlađi sin Mersudin zadobio je ozljede opasne po život. Majka i drugi sin također su teže ozlijeđeni

U teškoj prometnoj nesreći na putu Milići - Vlasenica u mjestu Zaklopača poginula osoba inicijala M.Ć. (44) iz mjesta Huskići u općini Lukavac, a teško je povrijeđen njegov dvadesetogodišnji sin M.Ć, priopćeno je iz Centra javne sigurnosti Bijeljina.

U nesreći, koja se dogodila u 13.40 sati, sudjelovali su putničko vozilo "golf dva", u kojem se nalazila četvoročlana obitelj, i autobus "mercedes", kojim je upravljao M.C. (46) iz Trnova.

"Golfom" je upravljao M.Ć. koji je zadobio teške ozljede opasne po život zbog čega je prebačen u Urgentno-klinički centar u Tuzli. Suvozač u vozilu bio je njegov otac koji je na mjestu nesreće smrtno stradao.

Majka Š.Ć (43) i sin inicijala A.Ć. (22) teže su ozlijeđeni i nalaze se na liječenju u Medicinskom centru u Zvorniku, javila je Srna. 

Prema neslužbenim informacijama, u prometnoj nesreći život je izgubio Mensur Ćerimović, a njegov mlađi sin Mersudin zadobio je ozljede opasne po život.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije