branitelji

Odblokiran promet na petlji Šićki Brod, postignut "privremeni" dogovor

branitelji
01.08.2016.
u 18:34

Promet na petlji Šićki Brod  je odblokiran, nakon što ga je više od 100  nezadovoljnih demobiliziranih branitelja držalo u blokadi  zbog neusvajanja branitelja rezolucije.

Demobiliziranih branitelja s  područja Tuzlanske županije današnjim prosvjedima okupljanjem dali su   podršku demobiliziranim braniteljima u BiH koji  od nadležnih vlasti traže da ispuni više zahtjeva koji se odnose na njihov status.

Zbog blokade petlje Šićki Brod stvorile su kilometarske kolone auta.

Jedan od sudionika današnjih protesta, demobilizirani branitelj  Esudin Džafić  iz Srebrenika, predstavik Savjeta branitelja TK-a, potvrdio je Feni da je "privremeno" postignut dogovor između branitelja i parlamentaraca.

Naime, po njegovim riječima, dogovoreno je da   u razdobljuod 1. do 7. rujna bude  održana sjednica  Parlament FBiH s jednom  točkom  dnevnog reda, a to je Rezolucija za branitelje.

- Kada se odredi točan datum održavanja sjednice Parlamenta FBiH  borci iz svih 10 županija  idu pred Parlament FBiH -  poručuje Džafić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?