Tetovaže ih trebale povezati

Nije pomoglo: Jolie tetovažom pokušala spasiti brak s Pittom

Angelina Jolie
Foto: Facebook
1/3
13.03.2017.
u 10:38

Tetovaže su ih trebale povezati kao muža i ženu i ojačati njihov brak. Ipak, čini se da nisu pomogle jer je nekoliko mjeseci kasnije par objavio da je njihovoj ljubavnoj idili došao kraj

Angelina Jolie (41) velika je ljubiteljica tetovaža. a upravo je njezin omiljeni, tattoo majstor, bivši budistički redovnik Ajarn Nu Kanpai zaslužan za posljednju sličicu koja se smjestila na koži holivudske glumice.

Naime, on joj je prije nešto malo više od godinu dana dopunio tetovažu na leđima, a sada su se fotografije iste pojavile i na društvenim mrežama. Brad Pitt (52) je u međuvremenu tetovirao budistički simbol, piše 24sata.hr. 

Inače, tetovaže su ih trebale povezati kao muža i ženu i ojačati njihov brak. Ipak, čini se da nisu pomogle jer je nekoliko mjeseci kasnije par objavio da je njihovoj ljubavnoj idili došao kraj.

Gumica i uskoro bivši suprug usred su turbulentne brakorazvodne parnice. Iako imaju šestero djece, od kojih troje biološke, Angelina ne odustaje od proširenja obitelj. Navodno se boji dana kada će njena djeca odrasti i napustiti obiteljski dom. 

- Smatra da ima dobre uvjete, djeca ju čine sretnom - rekao je glumičin prijatelj koji tvrdi da se Jolie sprema posvojiti još djece.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije