PRONAĐENO TIJELO SRPSKE PJEVAČICE

Nestala je jučer, a istražitelji sumnjaju da je ubijena. Muž ubijene pjevačice Jelene Marjanović prošao poligraf

jelena
03.04.2016.
u 15:37

Zoran Marjanović, suprug ubijene pjevačice Jelene Marjanović prošao je poligrafsko ispitivanje u policiji.

Kako prenosi srbijanski Blic, osim Zorana Marjanovića, muža ubijene Jelene, još nekoliko članova obitelji bit će podvrgnuti poligrafskom ispitivanju.

Ipak, iz policije su priopćili da to ne znači da su neki od njih osumnjičeni, niti se protiv članova obitelji vodi neka istraga, već o uobičajnoj proceduri.

Nekoliko sati nakon što je srpski ministar unutarnjih poslova Nebojša Stefanović potvrdio da je pronađeno tijelo 32-godišnje pjevačice Jelene Marjanović, beogradski mediji prenose prve detalje ovog strašnog ubojstva.

Pjevačica je nestala jučer oko 15 sati nakon što je otišla trčati po nasipu u beogradskoj Borči, a nakon 20-satne potrage njeno je tijelo pronađeno u vodi, u kanalu ispod nasipa u borčanskom naselju Crvenka.

Policija je pet metara od mjesta na kojem je pronađeno tijelo Jelene Marjanović našla njenu trenirku, tenisicu, mobilni telefon i tragove krvi, doznaje Blic.

Prema prvim policijskim izvještajima pjevačica je ubijena oštrim predmetom.

U potragu za pjevačicom narodne glazbe bio je uključen veliki broj pripadnika beogradske policije, kao i psi tragači, piše Kurir. Jelena je bila s mužem i kćerkom na nasipu kad je otišla trčati, no nikad se nije vratila.

Jelenin suprug Zoran je neposredno nakon njenog nestanka zajedno s obitelji krenuo u potražnu akciju.

Iza ubijene pjevačice ostala je petogodišnja kćerkica Jana.
 

Ključne riječi

Komentara 14

CR
cronada
21:28 03.04.2016.

Sto pise VL je jedno a vi sa neumjesnim komentarima ste presli sve granice neukusa, ipak je u pitanju kraj jednog zivota, jedne zene!

GO
gotovinaa
19:22 03.04.2016.

užas. .pa ti sad trči po nasipu..

LU
lukivoda
21:02 03.04.2016.

kad mjenjate naziv novina u "Večernje vesti"

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije