Nakon Ćire Blaževića Boavista dovela novo u nizu ozbiljnijih trenerskih imena

Nekdašnji igrač i trener portugalske Boaviste postao novi trener Slobode

alfredo
Foto: agencije
30.09.2014.
u 12:50

Acacio Alfredo Casimiro je rođen 1949. godine u Lisabonu, a u trenerskoj karijeri vodio je oko 20 klubova

Rukovodstvo Slobode postiglo je dogovor s portugalskim trenerom Acacio Alfredom Casimirom, koji će sa tuzlanskim premijerligašem potpisati ugovor na godinu i pol dana s mogućnošću produljenja.
Casimiro će biti predstavljen na sutrašnjoj press-konferenciji, a Slobodu će također sutra predvoditi na memorijalnoj utakmici u Banovićima.
On će na klupi Slobode naslijediti Denisa Sadikovića, koji je smijenjen nakon poraza od Viteza.

Casimiro je rođen 1949. godine u Lisabonu, a u trenerskoj karijeri vodio je oko 20 klubova. U ulozi pomoćnika radio je u Portu i Betisu, a kao trener u Boavisti, Guimaraesu, Al-Ittihadu.  Casimiro je bio i nogometaš Boaviste, a u pet sezona odigrao je 123 utakmice, te zabio 19 pogodaka.

Sloboda je u devet kola Premijer lige BiH osvojila devet bodova, odnosno ima tri pobjede i šest poraza. Zadatak Casimira i suradnika je da očuvaju premijerligaški status tuzlanskom klubu. U Premijer ligu BiH uveo ih je legendarni hrvatski trener Miroslav Ćiro Blažević.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije