SRPSKI REALITY SHOW:

Natjecateljica ‘Snajki’ se samozadovoljavala pred kamerama!

SRPSKI REALITY SHOW:
27.10.2016.
u 19:11

Novi srpski reality show Snajke diže prašinu otkad je počeo, a glavna zvijezda je Milica Miljković koja je oduševila na kastingu, prenosi Net.hr

Reality show Snajke je počeo prije tri dana, a već je digao buru kontroverznim ponašanjem natjecateljica. Naime, iako su prošla tek 72 sata otkako su u izolaciji, djevojkama nedostaje seks.

Produkcija Happy TV-a snajkama povremeno u kuću ubacuje goste kako bi začinila situaciju do trenutka kada će pred njih staviti mladoženje koje će one zatim birati.

A dok nema muškaraca u blizini, natjecateljice se snalaze kako znaju i umiju pa je jednoj, Milici Miljković, za seks poslužio – jastuk.

milica-miljkovic-foto-hepi

Dok su ostale snajke plesale u dnevnoj sobi, Milica je legla na krevet, zažmirila i počela simulirati seks. Na ekranu su se usporedno prikazivale scene iz boravka i spavaće sobe, gdje se Milica na krevetu previjala i jahala jastuk.

Produkcija je zatim ‘zakuhala’ stvar i snajkama u dnevnoj sobi pustila snimku Milice, nakon čega je nastao kaos. Djevojke su pojurile u sobu, skočile na Miličin krevet i počele je oponašati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije